Skip to content

Poniedziałek

Śniadanie

Owsianka a’la sernik , sos z borówek, jeżyn, czarnej porzeczki i jagód

II śniadanie

Sałatka grecka z fetą i prażonym słonecznikiem, pieczywo chrupkie

Obiad

Gulasz drobiowy z kaszą bulgur i ogórkami kiszonymi

Podwieczorek

Koktajl bananowo-brzoskwiniowy z wiórkami kokosowymi

Kolacja

Placuszki kukurydziane z duszonym porem, cukinią, marchewką, sos jogurtowy

Wtorek

Śniadanie

Pasta jajeczna z suszonymi pomidorami na bazie sosu jogurtowo-majonezowego, pieczywo

II śniadanie

Jogurt szarlotka z truskawkami, cynamonem i otrębami

Obiad

Marynowana polędwiczka wieprzowa, sos szpinakowo -chrzanowy, z opiekanymi ziemniakami i buraczkami

Podwieczorek

Ciasto drożdżowe z owocami pod kruszonką

Kolacja

Sałatka z wędzonym kurczakiem, ryżem, amarantusem i sosem greckim

Środa

Śniadanie

Placuszki z mąki orkiszowej z serkiem i wędzonym łososiem

II śniadanie

Mus z jabłek i gruszek, granola jaglana z bakaliami i kokosem, serek orzechowy,

Obiad

Kotleciki azjatyckie z ryżem jaśminowym i fasolką szparagową

Podwieczorek

Pikantna zupa krem z pieczonej dyni i serkiem mascarpone

Kolacja

Leczo z kurczakiem i kaszą kus kus

Czwartek

 

Śniadanie

Kolorowy twarożek z razowym pieczywem

II śniadanie

Mus malinowy, serek orzechowy z rodzynkami

Obiad

Ryż orientalny z indykiem i prażonymi nerkowcami

Podwieczorek

Ciasto marchewkowo-cynamonowe z sokiem z cytryny

Kolacja

Sałatka z pieczoną marchewką, kaszą jaglaną i serem feta

Piątek

Śniadanie

Naleśnik z czekoladowym twarożkiem i musem borówkowym

II śniadanie

Aromatyczna pasta z soczewicy i suszonych pomidorów z pieczywem i ogórkami

Obiad

Kotlety jajeczne z pieca z sosem koperkowym i surówką z marchwi i jabłka

Podwieczorek

Brownie z fasoli

Kolacja

Kurczak marynowany z duszonymi pomidorkami koktajlowym, kaszą pęczak z rozmarynem

Sobota

Śniadanie

Omleciki z boczkiem i kurkami

II śniadanie

Koktajl bananowo-morelowy z masłem orzechowym

Obiad

Butter chicken z ryżem brązowym i surówką z czerwonej kapusty

Podwieczorek

Nachosy z sosem serowym

Kolacja

Mini tortille ze szpinakiem, ricottą i szynką

Niedziela

Śniadanie

Grillowane warzywa z pesto i fetą, chrupki chlebek

II śniadanie

Galaretkowiec z jogurtem truskawkowym

Obiad

Tagliatelle z salami i kurczakiem w sosie z zielonym groszkiem, ser mozarella i pomidorki chery

Podwieczorek

Zupa krem z pieczonych pomidorów z chipsem z szynki

Kolacja

Fit sałatka a’la Cesar z grzankami

Poniedziałek

Śniadanie

Owsianka a’la sernik , sos z borówek, jeżyn, czarnej porzeczki i jagód

II śniadanie

Sałatka grecka z fetą i prażonym słonecznikiem, pieczywo chrupkie

Obiad

Gulasz drobiowy z kaszą bulgur i ogórkami kiszonymi

Podwieczorek

Koktajl bananowo-brzoskwiniowy z wiórkami kokosowymi

Kolacja

Placuszki kukurydziane z duszonym porem, cukinią, marchewką, sos jogurtowy

Wtorek

Śniadanie

Pasta jajeczna z suszonymi pomidorami na bazie sosu jogurtowo-majonezowego, pieczywo

II śniadanie

Jogurt szarlotka z truskawkami, cynamonem i otrębami

Obiad

Marynowana polędwiczka wieprzowa, sos szpinakowo -chrzanowy, z opiekanymi ziemniakami i buraczkami

Podwieczorek

Ciasto drożdżowe z owocami pod kruszonką

Kolacja

Sałatka z wędzonym kurczakiem, ryżem, amarantusem i sosem greckim

Środa

Śniadanie

Placuszki z mąki orkiszowej z serkiem i wędzonym łososiem

II śniadanie

Mus z jabłek i gruszek, granola jaglana z bakaliami i kokosem, serek orzechowy,

Obiad

Kotleciki azjatyckie z ryżem jaśminowym i fasolką szparagową

Podwieczorek

Pikantna zupa krem z pieczonej dyni i serkiem mascarpone

Kolacja

Leczo z kurczakiem i kaszą kus kus

Czwartek

 

Śniadanie

Kolorowy twarożek z razowym pieczywem

II śniadanie

Mus malinowy, serek orzechowy z rodzynkami

Obiad

Ryż orientalny z indykiem i prażonymi nerkowcami

Podwieczorek

Ciasto marchewkowo-cynamonowe z sokiem z cytryny

Kolacja

Sałatka z pieczoną marchewką, kaszą jaglaną i serem feta

Piątek

Śniadanie

Naleśnik z czekoladowym twarożkiem i musem borówkowym

II śniadanie

Aromatyczna pasta z soczewicy i suszonych pomidorów z pieczywem i ogórkami

Obiad

Kotlety jajeczne z pieca z sosem koperkowym i surówką z marchwi i jabłka

Podwieczorek

Brownie z fasoli

Kolacja

Kurczak marynowany z duszonymi pomidorkami koktajlowym, kaszą pęczak z rozmarynem

Sobota

Śniadanie

Omleciki z boczkiem i kurkami

II śniadanie

Koktajl bananowo-morelowy z masłem orzechowym

Obiad

Butter chicken z ryżem brązowym i surówką z czerwonej kapusty

Podwieczorek

Nachosy z sosem serowym

Kolacja

Mini tortille ze szpinakiem, ricottą i szynką

Niedziela

Śniadanie

Grillowane warzywa z pesto i fetą, chrupki chlebek

II śniadanie

Galaretkowiec z jogurtem truskawkowym

Obiad

Tagliatelle z salami i kurczakiem w sosie z zielonym groszkiem, ser mozarella i pomidorki chery

Podwieczorek

Zupa krem z pieczonych pomidorów z chipsem z szynki

Kolacja

Fit sałatka a’la Cesar z grzankami