Skip to content

Poniedziałek

Śniadanie

Owsianka a’la sernik z borówkami

II śniadanie

Sałatka grecka z fetą i prażonym słonecznikiem, chleb chrupki

Obiad

Gulasz drobiowy z kaszą bulgur i ogórkami małosolnymi

Podwieczorek

Koktajl z mango i brzoskwini z wiórkami kokosowymi

Kolacja

Placuszki kukurydziane z sosem jogurtowym i warzywami

Wtorek

Śniadanie

Omlet z szynką, serem i szczypiorkiem

II śniadanie

Jogurt szarlotka z truskawkami

Obiad

Marynowana polędwiczka wieprzowa z kaszą i buraczkami

Podwieczorek

Sałatka owocowa z sosem cytrynowo-miodowym, orzechy

Kolacja

Sałatka z ryżem i wędzonym kurczakiem

Środa

Śniadanie

Placuszki z mąki orkiszowej z serkiem i wędzonym łososiem, warzywa

II śniadanie

Owoce zapiekane pod jaglano-kokosową kruszonką

Obiad

Kotlety jajeczne z kaszą bulgur i surówką z marchwi i jabłka

Podwieczorek

Koktajl bananowo-daktylowy z borówkami

Kolacja

Leczo z kurczakiem, tofu i ziemniakami

Czwartek

Śniadanie

Kolorowy twarożek z razowym pieczywem

II śniadanie

Fit tiramisu z malinami i orzechami

Obiad

Makaron orientalny z indykiem i prażonymi nerkowcami

Podwieczorek

Koktajl białkowy z owocami leśnymi

Kolacja

Sałatka z kaszy kuskus i pieczonej marchewki

Piątek

Śniadanie

Naleśnik z kremem czekoladowym i borówkami

II śniadanie

Aromatyczna pasta z soczewicy i suszonych pomidorów z pieczywem i ogórkami

Obiad

Dorsz w parmezanowo-orzechowej panierce ze szpinakiem z kaszą gryczaną i surówką z ogórka i rzodkiewki

Podwieczorek

Kurczak marynowany z duszonymi pomidorkami koktajlowymi i bułką pełnoziarnistą

Kolacja

Brownie z fasoli

Sobota

Śniadanie

Jajecznica z razowym pieczywem i pomidorem

II śniadanie

Koktajl bananowo-morelowy z masłem orzechowym

Obiad

Butter chicken z ryżem jaśminowym i surówką z białej kapusty

Podwieczorek

Panna Cotta z sosem malinowym i owsianą posypką

Kolacja

Mini tortille ze szpinakiem, ricottą i szynką

Niedziela

Śniadanie

Chleb żytni z pastą fasolową i ogórkami małosolnymi

II śniadanie

Sałatka owocowa z sosem czekoladowym

Obiad

Tagliatelle z chorizo i indykiem w sosie z zielonym groszkiem

Podwieczorek

Pancakes bananowe

Kolacja

Fit sałatka a’la Cesar z grzankami

Poniedziałek

Śniadanie

Owsianka a’la sernik z borówkami

II śniadanie

Sałatka grecka z fetą i prażonym słonecznikiem, chleb chrupki

Obiad

Gulasz drobiowy z kaszą bulgur i ogórkami małosolnymi

Podwieczorek

Koktajl z mango i brzoskwini z wiórkami kokosowymi

Kolacja

Placuszki kukurydziane z sosem jogurtowym i warzywami

Wtorek

Śniadanie

Omlet z szynką, serem i szczypiorkiem

II śniadanie

Jogurt szarlotka z truskawkami

Obiad

Marynowana polędwiczka wieprzowa z kaszą i buraczkami

Podwieczorek

Sałatka owocowa z sosem cytrynowo-miodowym, orzechy

Kolacja

Sałatka z ryżem i wędzonym kurczakiem

Środa

Śniadanie

Placuszki z mąki orkiszowej z serkiem i wędzonym łososiem, warzywa

II śniadanie

Owoce zapiekane pod jaglano-kokosową kruszonką

Obiad

Kotlety jajeczne z kaszą bulgur i surówką z marchwi i jabłka

Podwieczorek

Koktajl bananowo-daktylowy z borówkami

Kolacja

Leczo z kurczakiem, tofu i ziemniakami

Czwartek

Śniadanie

Kolorowy twarożek z razowym pieczywem

II śniadanie

Fit tiramisu z malinami i orzechami

Obiad

Makaron orientalny z indykiem i prażonymi nerkowcami

Podwieczorek

Koktajl białkowy z owocami leśnymi

Kolacja

Sałatka z kaszy kuskus i pieczonej marchewki

Piątek

Śniadanie

Naleśnik z kremem czekoladowym i borówkami

II śniadanie

Aromatyczna pasta z soczewicy i suszonych pomidorów z pieczywem i ogórkami

Obiad

Dorsz w parmezanowo-orzechowej panierce ze szpinakiem z kaszą gryczaną i surówką z ogórka i rzodkiewki

Podwieczorek

Kurczak marynowany z duszonymi pomidorkami koktajlowymi i bułką pełnoziarnistą

Kolacja

Brownie z fasoli

Sobota

Śniadanie

Jajecznica z razowym pieczywem i pomidorem

II śniadanie

Koktajl bananowo-morelowy z masłem orzechowym

Obiad

Butter chicken z ryżem jaśminowym i surówką z białej kapusty

Podwieczorek

Panna Cotta z sosem malinowym i owsianą posypką

Kolacja

Mini tortille ze szpinakiem, ricottą i szynką

Niedziela

Śniadanie

Chleb żytni z pastą fasolową i ogórkami małosolnymi

II śniadanie

Sałatka owocowa z sosem czekoladowym

Obiad

Tagliatelle z chorizo i indykiem w sosie z zielonym groszkiem

Podwieczorek

Pancakes bananowe

Kolacja

Fit sałatka a’la Cesar z grzankami